Az elmúlt hétvége tűzoltói beavatkozásai

Delmagyar.hu

Fotó: Karnok Csaba

Az erkélyből kitört üvegdarabok veszélyeztették a gyalogosokat Makón, a Bajcsy-Zsilinszky utcában. Szombaton délelőtt érkezett a lakossági bejelentés, a makói hivatásos tűzoltók percek alatt a helyszínre érkeztek. Kéziszerszámok segítségével távolították el a meglazult üvegdarabokat, a gyors beavatkozásnak köszönhetően senki sem sérült meg.

Egy fatároló gyulladt ki vasárnap Szegeden, a Cserebogár utcában. A szegedi hivatásos tűzoltók egy egysége oltotta el a lángokat, a tűzesetben nem sérült meg senki. 

Fóliasátor égett vasárnap délután egy tömörkényi tanyán. A csongrádi hivatásos egységek két vízsugárral fékezték meg a lángokat, személyi sérülés nem történt. 

Gondosóra adott le vészjelzést vasárnap este egy szentesi lakásból. A mentők és a tűzoltók is a helyszínre érkeztek. A szentesi hivatásos tűzoltók nyitották fel a lezárt ingatlant, majd a beteget átadták a mentőknek. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában